Ai intrebari? Suna la 0374.770.005

DOCUMENTE / METODE DE PLATA / MODIFICARE SI TVA
La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:
- factura in original
- chitanta in original sau bonul fiscal (dupa caz)
- certificatul de garantie (dupa caz)


In cazul comenzilor livrare prin curierat rapid factura nu va fi insotita de chitanta, documentele de plata vor fi emise de firma de curierat rapid care efectueaza livrarea.
METODE DE PLATA ACCEPTATE


-Plata Ramburs: Se face la livrare catre agentul pukika.ro in cazul comenzilor livrate in Bucuresti sau curierului pentru comenzile livrate in alte localitati din tara.


-Plata cu cartea de Debit/Credit: Se face la finalizarea comenzii prin procesatorul de plati Ing Bank  fara a stoca in nici un punct informatii cu caracter personal.


-plata prin POS: Disponibila doar pentru livrarile facute in Bucuresti! Se face catre agentul pukika.ro, in momentul livrarii, folosind orice card de credit/debit valid.
Modificarea unei comenzi se realizeaza in aceeasi zi cu lansarea comenzii, telefonic sau prin e-mail. Operatorii nostri vor anula comanda initiala a dumneavoastra si astfel veti putea lansa o noua comanda.


Unele produse isi pot schimba ambalajul, inainte ca noi sa facem modificarile de imagine din cadrul site-ului dar produsul ramane neschimbat din punct de vedere al compozitiei, calitatii si greutatii.
Toate preturile afisate contin TVA.


Introduceti o adresa de e-mail valida!


Pentru a te abona la newsletterul nostru, te rugam
sa introduci adresa ta de e-mail.

Eroare! Adresa de mail exista deja!


Multumim!

Acum vei fi la curent cu noutatile!

Iti multumim ca te-ai abonat la newsletter! Pregatim oferte delicioase pentru tine!

Echipa Pukika.ro

MERGI SUS